Saramura de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 21 Noi 2010 | 8001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti(macrou)
  • 3 rosii(eu am avut in bulion)
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 ardei iuti
  • sare,piper,verdeturi italienesti
  • patrunjel

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Pestele se curata,se spala si se "cresteaza".Se condimenteaza si se pune pe gratar,pana se rumeneste pe ambele parti foarte bine.Se aseaza intr-o tava pana se pregateste saramura.
Intr-o oala se pune apa,sare,piper si rosiile taiate si se da in cateva clocote;la final se adauga usturoiul pisat,ardeii tocati si patrunjelul verde.Saramura se toarna peste pesti si se lasa macar 30 de min sa se intrepatrunda aromele.Se serveste cu mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Pasiune pentru bucatarie 1

22.11.2010, 13:49

te servesc nadina,cand mai e dezlegare

divainbucatarie 1

22.11.2010, 20:43

asa cum am mai spus si nadinei, imi place ff mult saramura de peste!

nadina73 1

22.11.2010, 20:55

scuze acuma am vazut ca uitasem de fursi sa le fasgata le-am pus

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cald cu peste